Digitaal kopiEren, SCANNEN, inbinden & aanleveren

Kope, inbinden & aanleveren van pdf-documeten.

Om dé perfecte afdrukken te behalen van uw eindwerk, document, flyer, ... levert u best uw document digitaal aan. Dit kan via een USB-stick, mailen kan naar info@software-applications.be, via geheugenkaart, CD, DVD,... Tip: zet uw document om in een PDF-document (zie hiernaast).

Kopie

Kopie digitaal kopiëren - west-vlaanderen

Wij beschikken steeds over het nieuwste type kopieerapparaat of laat ons zeggen een reuze-laser-printer. Dit apparaat kan zowel kopiëren als printen in zwart/wit of kleur. We kunnen naast het gewone traditionele kopiëren eveneens alle digitaal aangeleverde documenten printen, zonder kwaliteitsverlies!

 

Voordelen:

  • opmerkelijke fotokwaliteit
  • geen kwaliteitsverlies
  • u hoeft uw bestand niet meer zelf af te drukken
  • u kan uw documenten doormailen
  • er kan aflopend geprint worden tot A3 (zonder witranden)
  • snelle leveringstermijn
  • ...

 

Inbinden

Kopie inbinden in ringen - regio waregem

U moet binnenkort uw werk indienen! U wilt een bundel documenten inbinden...

Wij binden het graag in. U kan kiezen uit volgende mogelijkheden: inbinden met ringen, zowel met plastieken ringen als met metalen ringen, ofwel kiest u voor inlijmen. Het inlijmen doen wij nog steeds handmatig om een perfecte kwaliteit te verkrijgen.

Ons advies: maak in drukke periodes liefst een afspraak.

 

Aanleveren van uw document: tips.

Om printproblemen (lettertype, paginarand, printermarge, ...) te voorkomen, zet uw document eerst om in PDF-formaat. Beschikt u niet over een pfd-writer, bekijk dan zeker de kolom hiernaast.

 

Scannen van papieren documenten

Hebt u grote hoeveelheden documenten te scannen, geen probleem. Het vergt soms heel wat tijd om verschillende documenten en/of grote pakken documenten in te scannen met een kleine huis- of kantoorscanner. Wij beschikken over een professioneel scanapparaat om snel en in detail uw documenten in te scannen en aan te leveren in PDF-formaat.

PDF-documenten maken?PDF documenten maken

Cutepdf is een handig, gratis software pakket waarmee u PDF-bestanden kan aanmaken.

U klikt op onderstaande website zowel de free download en de free converter aan. Deze twee bestanden installeert u op uw computer. U merkt nu een nieuwe printer op in de lijst met printers.
Om de PDF-converter te kunnen gebruiken, geeft u een printopdracht naar die nieuwe printer door hem te kiezen in de lijst met printers. Daarna geeft u de plaats op uw pc aan waar u het PDF-bestand wenst op te slaan.

 

CutePdf: de website